Amazon Lightsail sada nudi jednostavniju integraciju CDN distribucije za ubrzanje isporuke sadržaja

Amazon Lightsail od 23.7 nudi mogućnost stvaranja i upravljanja distribucijama mreže za dostavu sadržaja (CDN), što omogućuje brzo i jednostavno ubrzavanje isporuke sadržaja vašeg web mjesta globalnoj publici. Ovu matičnu uslugu, nazvanu Lightsail CDN, podržava Amazon CloudFront, CDN platforma Amazon Web Services koja koristi globalnu mrežu poslužitelja na više od 200 lokacija u 42 zemlje za pohranu i isporuku vašeg sadržaja širom svijeta. Lightsail CDN distribucije mogu se stvoriti i konfigurirati sa samo nekoliko klikova za nisku, predvidljivu mjesečnu cijenu i možete započeti besplatno.

Pomoću Lightsail CDN-a možete ne samo ubrzati isporuku svog sadržaja hostanog na Lightsailu korisnicima širom Svijeta, već i lako omogućiti TLS za vaše prilagođene domene i poboljšati skalabilnost i dostupnost vaše web stranice, sve u okviru Lightsail-ove prijateljske i intuitivne konzole. Lightsail CDN nudi skup unaprijed definiranih konfiguracija tako da možete lako optimizirati distribuciju za razne programe, uključujući WordPress i statične web stranice. Distribucije Lightsail nude tri podatkovna plana s fiksnom cijenom, uključujući uvodni plan koji je besplatan 12 mjeseci, što vam omogućuje predviđanje troškova i odabir pravog plana na temelju vaših potreba.

Lightsail CDN se može koristiti s Lightsail serverima i balanserima opterećenja u bilo kojoj AWS regiji koju podržava Lightsail. Pogledajte dokumentaciju da biste naučili kako stvoriti svoju prvu Lightsail CDN distribuciju i globalno poslužiti vaš sadržaj.

Amazon Honeycode - izradite web i mobilne aplikacije bez pisanja koda