Upoznajmo Odoo 14
Odoo 14, najpametniji Odoo ikad
10 listopada, 2020 od
Upoznajmo Odoo 14
Goran Štimac

Deseti mjesec 2020 obilježen je značajnim događajem novom verzijom Odoo sustava, sustava kojeg sam zavolio i koji pokreće GoranStimac.com sjedište.

Odoo je moja prva preporuka svim poduzetnicima početnicima zbog vrijednosti koju donosi u jednom paketu od odličnog virtualnog graditelja internet stranica do organizacije poslovanja putem CRM sustava.

Potpuno novi graditelj internet stranica

Kada pričamo o graditelju on je značajno dopunjen i ispoliran. Odoo tim je zaista stvorio jedno od najboljih rješenja za izradu internet stranica na tržištu. Preradili su graditelj kako bi ga učinio intuitivnijim, s više opcija, prilagodbi, widgeta i blokova koji će korisnicima pomoći u dizajniranju izvanrednih stranica bez potrebe za kodiranjem.


Sučelje bloga preinačeno je kako bi bilo razumljivije. Dostupne su i nove mogućnosti koje će vam omogućiti da se bolje istaknete. Ali što bi post na blogu bio bez jakog SEO rezultata? Poboljšana je značajka promocije kako bi omogućila prilagodbu URL-ova i dijeljenje putem Interneta.

Također, dodana je i vezu na Google Search Console, tako da sada svatko može lako optimizirati svoje web mjesto kako bi imao najbolju moguću poziciju u tražilici.

Aplikacija za organizaciju online događaja koja može odgovoriti na sve moguće potrebe

Ove godine, s pandemijom COVID-19, tržište evenata moralo je proći kroz proces modernizacije. U 2020 online događaji postali su norma! Sa svojim jedinstvenim značajkama, Odoo Events jedino je rješenje koje trebate za stvaranje i upravljanje događajima bilo koje vrste; od razgovora do izlagača i praćenja prisutnosti.

Uz Odoo 14 novu integraciju, stvarajte pjesme uživo i emitirajte ih putem YouTubea. Nakon razgovora, angažirajte svoje sudionike kvizovima i kreirajte natjecanja prikazujući ploču s najboljim odgovorima.

Ako izlagači sudjeluju u vašem događaju, možete im stvoriti virtualne kabine za konferencije, tako da mogu komunicirati sa sudionicima. Isto vrijedi i za posjetitelje. Mogu otvoriti virtualne sobe za raspravu o raznim temama i tako potaknuti interakcije.

Naravno, interakcija dolazi i s društvenih mreža. Zbog toga možete stvoriti zidove Twittera i ugnijezditi ih u podizbornik događaja. Na taj način možete pratiti uživo što ljudi kažu o vama i vašem događaju i na kraju odgovoriti na česta pitanja.

Kao što vidite, Odoo 14 može vam pomoći da raste na mnogo različitih načina, a sve ih možete pronaći u bilješci o izdanju.

Ako vas zanima više kontaktirajte me i organizirajmo demo Odoo 14 sustava.

# odoo